Bevakningsgruppen

Bevakningsgruppen grundades i början av 1990-talet och är en helhetsleverantör av säkerhetstjänster med fokus på högkvalitativ, flexibel och snabb service. Bolaget är en av de starkaste aktörerna i Öresundsregionen med över 200 anställda och arbetar såväl mot offentliga verksamhet (stat, landsting och kommun) som mot den privata sektorn – alltid med målet att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer.

Våra platskontor i Lund, Malmö, Landskrona, Löddeköpinge, Helsingborg, Båstad och Stockholm är alltid bemannade dygnet runt med ansvarig gruppledare/jour. Vi kan på mycket kort varsel lösa akuta beställningar. Vi utför bevakningsuppdrag med väktare, ordningsvakter, personskyddsväktare och hundförare och väljer i samråd med kunden den kategori som passar det aktuella uppdraget bäst.

Bevakningsgruppen vill genom starkt medarbetarengagemang, lokalt förankrad personal, innovativa lösningar och genom stor lyhördhet, såväl internt som externt, vara ett annorlunda och bättre alternativ. Hos oss är alla kunder stora och alla medarbetare blir sedda. Genom företagets storlek och medarbetares engagemang har vi mycket bred kompetens och omfattande personella resurser.

Vi vill att alla skall kunna sova gott!